Eşme Ortaokulu

Vizyon: Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda, çağdaş ülkeler düzeyinde bir eğitim uygulayarak, öğrencilerimizi ve çevremizi bilgilendirmek, eğitimlerini sağlamak, kendileri ve ülkemiz için yararlı birer birey olmalarını gerçekleştirmektir

Misyon: Bizler, idareci, öğretmen, bir bütün olarak, gerekli saygı ve sevgi çerçevesinde, bütün imkânsızlıklara rağmen, öğrencilerimizin öğrenmeleri, bilgili, başarılı, kendine güvenen bir birey olarak yetişmeleri, 21. yüzyılda çağdaş yaşamın gereklerini yerine getirebilecek beceriler kazanmaları için çalışacağız.

Başarılar: 2015 Ekmek İsrafı Konulu Kompozisyon yarışmasında "GÖNÜL KUMBARASI" isimli eserle 7/A sınıfı öğrencimiz Türkiye İkinciliği

Saatler: 09:00 - 12:10 Sabah 13:00 - 15:20 Öğlen
Isınma: DOĞALGAZ kalorifer sistemiyle ısınmaktadır.
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://geyveesmeortaokulu.meb.k12.tr

Adres - EŞME MAH. 2884. SK. EŞME ORTAOKULU BLOK NO 5 GEYVE / SAKARYA

Öğretim Şekli :Tekli Eğitim

Yerleşim Yeri - Eşme Mahallesi

Adres - EŞME MAH. 2884. SK. EŞME ORTAOKULU BLOK NO 5 GEYVE / SAKARYA

Ulaşım Saat başı köy muhtarlığına ait mimübüslerle ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık ilçe merkezine 3.5 km İl merkezine 30 km uzaklıktadır.